Categorieën
Grafiek Kathedraalse Leer Schoonschrift

Schoonschrift dubbele punt

NKdeES_du!bbelePunt

“NKdeE Schoonschrift dubbele punt”
dv2017 ink & bister on paper, A5, €12

 

een dubbele punt bestaat geheel contra-intuitief helemaal niet uit twee punten. een punt, dat hebben we al gezien, is zo klein dat het niets in zijn buurt verdraagt, laat staan een ander punt.

overigens, strikt genomen is er maar één punt, dat terzelfdertijd (Derrida: à la même foi –  Everyman: always already) overal punt is, er een punt van maakt punt te zijn, in weerwil èn dankzij het puntzijn van het punt dat het zijn zelf be-eindigt.

neen, in het geval van het dubbele punt (en straks ook bij het punt-komma) spreken we van de twee puntvormige polen van de dubbel-gedachte verklaringspoort; de puntvormigheid is slechts een attribuut van het polaire poortobject.

zoals bekend erkent de nieuwe kathedraal van de erotische ellende de realiteit van de objecten en hun gepopulariseerde ‘dingen’ niet, dus misschien is het hier nuttig even in te gaan op de gespannen verhouding van de kathedraalse leer met de spelling in het algemeen en de interpunctie in het bijzonder.

misschien ook niet, dus we nemen het zekere voor het onzekere.

(n.v.d.r.: tot zover de neo-kathedraalse verklaring van de verklaring, zijnde het geheel van de neo-kathedraalse epistemologie)

 

Creatief Afval getoond in blogposts met het label ‘te koop’ kan u kopen aan de vermelde prijs om de creatieve praktijk van Afhankelijk Auteur Dirk Vekemans te ondersteunen.

De werken worden na ontvangst van betaling gratis opgestuurd (naar een adres binnen de BENELUX) en zijn voorzien van een echtheidscertificaat PCAE 1.1.
Mail naar dirkvekemans_at_yahoo.com voor de afhandeling.

U kan het Afval na ontvangst zonder enige plichtplegingen op autonome wijze (verder) recycleren.

Bedankt alvast! Viert de Vrije Lyriek!

NL EN FR RU ZH-CN AM
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.