Categorieën
LAIS

LYLIA rev.022

[knor]

Ik zie jou daar, jij bent er helemaal.
Ik kleed jou uit zodat ik alles weet.
Jij bent mijn zon, er is hier geen verhaal.
Jouw licht brandt door , ik verdraag jou als leed.
Mijn nachten verdagen, alles is heet.
Jij bent een hopeloze lus in mijn bestaan.
Ik wil wel weg, maar kan niet uit jou gaan.
Jij houdt mij vast & weet wat ik verzweeg.
Jij ziet, ik lijd een diafaan bestaan.
Ik loop mij dood in jouw doodlopende steeg.

08/02/2011 rev. 28/02/2011

(Alle LYLIA-teksten tot dusver zijn aan (een eerste) revisie toe, ook al omdat ik besloten heb om alles conform het rijmschema van de Délie van Scève te maken. De revisies verschijnen hier voortaan genummerd met een verwijzing naar het oorspronkelijke schrijfsel. De systematische revisie daalt af in de tijd: wat niet gereviseerd wordt, was allicht wel aardig ook, als ruis).

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.