Categorieën
Lopende zaken

Neem ’s een dichter in dienst

Het is goed voor uw karma, en, hoogst uitzonderlijk, enkel  in mijn geval, ook nog ’s goed voor uw bedrijf!

‘Alle middelen zijn goed ‘, ik hoor het de niet onknappe juffrouw van de VDAB nog op overtuigende manier zeggen. dus doen wij het nu ook al bloggende, dat frustrerende solliciteren.

Open sollicitatie voor een voltijdse betrekking

Mensen, lieve mensen, ik ben het marginale en punchloze  bestaan hier meer dan spuugzat.
Ik wil werk, en vlug wat! Eender waar, als het maar bereikbaar is met openbaar vervoer, want ik ben overtuigd lid van de Dichters Don’t Drive Associatie.

Hebt u een tekstschrijver nodig (N/E/F), technisch of vlot communicatief, voor op internet of op de buis, in de krant of sloganesk ter aanprijzing van uw waren? Zoekt u een webmaster die uitmunt in analytisch denken en die meteen ziet welke techniek er met uw noden rijmt?  Wilt u uw administratie of of documentbeheer verzorgd hebben door iemand die al heel zijn leven de wereld in  bestanden giet? Zit u al jaren te wachten op die gemotiveerde medewerker die eindelijk ’s een geïnspireerde, alternatieve kijk op  dat zelfde platgetreden pad kan aanreiken? Bent uzelf niet zoekende, maar weet u iemand die daar wel mee geholpen zou zijn? Schrikken flexibele werkuren u niet af en kan u vertrouwen stellen in iemand die ook al wel ’s thuis een dossier wil afronden? Denk u eerder in termen van duurzaamheid en werkgarantie dan van een niet vol te houden ‘concurrentiële verloning’ ? Bent u klaar voor mijn kleine, creatieve revolutie?

Ik ontvang graag uw uitnodiging voor een verkennend gesprek, waar we samen kunnen ontdekken of  we kunnen schaatsen gaan op eenvouds verlichte waters.

Mail vandaag nog naar dirk@vilt.net, of bel 0476 494818 (tijdens de kantooruren)!

Hieronder vindt u een link naar mijn CV, u gaat stijl achterover vallen van wat zo’n dichtertje  allemaal  niet in petto heeft.
Het is dan ook niet voor niets dat wij allemaal zo jong sterven, dat onze liederen somtijds van de treurnis knarsen: al die kennis, dat vernuft, dat savoir-vivre, die snijdende intelligentie, het is vaak te moeilijk om dragen voor een man alleen. Doe mij, mijn beurs, mijn kinderen, maar vooral uzelf een plezier. Trek de toekomst open met verbaal geweld!  Kies voor deze dichter,  kies voor waar voor uw geld!

Dirk Vekemans CV alg_nl

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.