Categorieën
lyriek

KC 2012

Vrijdag 2 juli 2010, ergens tussen de nederlaag van Nederland tegen Brazilië en de triomf van Ghana in, wordt alhier – enfin: hierboven- konde gedaan van de omstandigheden waarin het KLEBNIKOV CARNAVAL 2010 al dan niet zal plaatsvinden.
Gezien de recente verglijdingen in de Stand der Dingen heeft het Uitvoerend Comité ven het KC (UCKC) alvast een optie genomen op dit theaterken in het zieltogende Griekenland. Over huurprijzen kon met de locale wanhopigen niet gepraat worden, we moesten het Ding ineens kopen en wel voor de toch wel verrassende som van 8 dagen huur van het Provinciaal Domein in het nog immer welvarende Centrum van het Gekende Universum.

We namen deze beslissing omdat onze Glazen Bol (een joekel van een knikker van Zoon Toon) ons onrustbarende visoenen verschafte van dat vermaledijde jaar:  Kalachnikov zwaaiende en hormonaal geinjecteerde bonken van flikken die de resterende, met prikkeldraad en afweergeschut uitgeruste tweeverdienerswoningen bewaken, een opengebroken en gabarrikadeerde Diestse Steenweg alwaar een meute haveloze Ondoden Zonder Meesleurbare Werkvergunning (OZMW) op kinderbeentjes aan het jagen zijn (die peuzelen nu eenmaal malser en hebben nog niet de speklagen van de Burgerbenen), een tot oefenterrein voor de paramilitaire Commando’s van de Werkende Burgers omgewoeld Provinciaal Domein en een van Sadeske orgiën druipend Gat van Kessel-Lo. Bevorderlijk voor het Welig Tieren van de Vrije Lyriek, allemaal, maar toch iet of wat een risico qua security, quoi.

Geef een reactie

NL EN FR RU ZH-CN AM
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.