Categorieën
Lopende zaken

KLEBNIKOV CARNAVAL update

‘i kiss you you’re beautiful

i want you to walk’

vrijdag 26 juni vanaf 20u30 is er een lyrische memorial voor mijn vader julien vekemans die op die dag 69 zou geworden zijn. geen gejank & gezeur maar een respectvolle evocatie van een gewone man zoals ie was. u bent hierbij allen uitgenodigd voor een drankje, lyriek, en de klank van een hammond orgel (met lesley).

Smidsestraat 31, 3010 Kessel-Lo.

geen centen of subsidies.
breng een stukje aluminium mee.

doodsknoopvogel
dv, november 2007

over het KLEBNIKOV CARNAVAL:


KLEBNIKOV-2009-PESTDOKTER_A4
’t is wel vilt.net ipv vilt.org, maar een kniesoor…

2007 was het voorlaatste (zichtbaar) actieve jaar van het vijfjarenplan getiteldNeue Kathedrale des erotischen Elends’ . dat werkjaar was opgedragen, als dankbaar eerbetoon,  aan  mijn immer hardwerkende vader. hij heeft het einde van dat jaar niet mogen beleven, maar de Kathedraal leeft verder.

in 2008 startte het KLEBNIKOV CARNAVAL als lyrische uitloper van die werf. samen met Grapes of Art en De Bereklauw.

ook het KLEBNIKOV CARNAVAL is een vijfjarenplan. in augustus 2013 houdt het onherroepelijk op, althans in deze vorm.

de tweede editie, die dit jaar doorgaat van zondag 16 tot en met zondag 23 augustus, herhaalt en intensifieert het evenement van verleden jaar.

binnenkort kan u zich  online  inschrijven voor het KLEBNIKOV CARNAVAL als deelnemer. de materiële of virtuele resten van uw creativiteit zijn sinds januari 2009 welkom in de KLEBNIKOV PERDOTHEEK.

iedereen kan deelnemen, wij nemen allemaal ‘slechts’ deel. dit is een deelnemersfestival, daar wordt vijf jaar lang niet van afgeweken. voor niemand niet. als het niets wordt, wordt het niets, maar dat kàn al niet meer.

KLEBNIKOV CARNAVAL 2009 is opgedragen aan de nagedachtenis van julien vekemans, en, bij uitbreiding, aan alle ‘gewone’ mensen, mensen die creativiteit nog kunnen beleven als een spontane, ongedwongen uiting van blijheid middenin en omwille van  het leven.

als het een dichter niet langer is toegestaan om de lente te proclameren op het ogenblik dat de herfst inzet, is het geen dichter meer.

dan wordt het een lyricus en doet het tóch.

lang leve de Vrije Lyriek!

dv, kessel-lo,  17/06/2009 @ 22:44

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.