Categorieën
lyriek

les jupes d’ été

z_wet

Baby was a
black sheep. Baby was a whore. Baby got big and baby ’s gettin’ bigger.

een warm vel avec des bleues sur les jambes zijden zij zei zewat zei ze zeis zegt ze ze  zwijmelt ze zoe zoe zoe zo zoekt ze ze zomert ze zombie ze wikkelt winkelt de da dada da dada dagen ze sluimt ze sluimert ze vu vu vue  vuur t uur u u u oe aere in aere blaast belaast belast m MMM me Mij Moi Me MM mama zijden wat zeide zeis ze zoe zo zi zom indignant zom om mm ttt dtd llllllllll LLLLLLLLLLL LLLLLLLll ang angel ang hem hem hemel strak strak syringue strak plakt je je Je je jurk een vel op een vel ski ski c’ est qui me manque ton flesh comme une flash dd dd de dea dans de ton ocre le jaune de tes jambes le noir de ta bouche le fermetutue dans l’ uur de mes morts ils dansent comme je pleur sur

flaville fa te vaire fache ache in me encre de ton encre noir de ton urk de ta main qui touche le rien de ma c adam adem ah dam maden me adem de adem de dang de danger de dan du rouge et le noir et c’ est le rouge qui viens de bouger c’ est ton âme qui vient de réspirer re re re do re re re do o oh lakouiellé de tijd stta st staat stil  in heart  in  in nn nnnu nnu

la nudité de tes jambes m’ excite

blanche-neige avec tous les stroumphes strooi hooi ooi aaie iiiiiiiiiiiiiiiii imerge mer me mergel ik volg de gekwetsten ik lijn af op het gebrokene ik smelt in de mislukking ik frutsel aan de r anden van je jurk ik steek er de hand onder ik ruk je het lijf er vanonder ik kkk kk k kloek lonkt geloek mijn tekens verdwijnen er is wrevel wervel wonden het ware stort zich in je zoenende monden een vlok speeksel op mijn vinger wrijf ik je in ontdek je plekje verhaal je alen le ciel tombe sur le tombeau que tu me

la nudité de tes jambes m’excite

een warm vel avec des bleues qui se melangent sur tes jambes le rouge et le blanc. je stem die mij overlaat aan de nachten de nachten die in mij beuken ze bulken van mededogen ze willen het beste voor m mmm mij ze snijden mij morsig de ogen zij knippen de spieren ze weten wel beter de klok tikt mij weg ik ben weg fuck goed dat ik weg ben ik lig open de straat is mijn ader de steeg is mijn  appendix mijn nieren bezoek je mijn lever knip je uit mijn hart is je slachtveld je huis is een kamer in mijn oorgang je liefde drupt druipt sluipt door mijn oerwoud  je benen staan gespannen je huid glimt je dagen tellen de dag die je dagen telt je hebt

la nudité de tes jambes m’ excite

st s sssssss tt st je te streel

nooit word ik heel

ikikikikikikikikiki

kkkkkkkkkkr

krijs

verloren

para

dij

s

.

 

driehoekintzwet

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.