Categorieën
lyriek

DW B terug naar de roots?


bouwenDW B en Het beschrijf brengen een literaire hoogmis ter meerdere eer en glorie van

Lieve God

Uw dienaars des altaars zijn

  • Jan Lauwereyns (in mobiele pixels)
  • Leo Vroman (in auditieve golven)
  • Saskia de Jong
  • Pjeroo Roobjee
  • H.H. ter Balkt

In intieme kring gaan Jan Lauwereyns en Patricia de Martelaere op zoek naar wat onze Lieve God Zichzelf allicht nooit heeft afgevraagd: besta Ik? Wie gelooft volkomen in Mij? Is de Bijbel echt waar? Ben Ik de ultieme apostrof? De antwoorden komen in vele gedaanten. Het beschrijf en DW B presenteren er enkele van tijdens een literaire hoogmis. Met H.H. ter Balkt, Pjeroo Roobjee, Saskia de Jong, Jan Lauwereyns (in mobiele pixels), Leo Vroman (in auditieve golven). Bij Toutatis! Dat de hemel ons niet op het hoofd valt!

17.2.2009 20.00  Passa Porta, A. Dansaertstraat 46, 1000 Brussel

reserveren: 02-223.68.32, info@beschrijf.be, www.beschrijf.be – 4/5 euro

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.