Categorieën
Lopende zaken

nothing ever comes to no good on chocktaw ridge

Gisteren bij de jarige Nonkel Didi uitgebreid aan het plaatjesvissen geweest: laptop op de stereo & dan om beurten artiesten intikken. Ik denk dat we ongeveer alles tussen Dietrich en Black Betty wel gehad hebben, met een fikse uitloper naar de punk natuurlijk, maar we dachten dat het voor de vloer toch beter was om Didi van het pogo’en te houden.

Bij unanimiteit van stemmen werd deze van Gentry hit van de avond. Pass the bisquits, please!
Bedankt voor een leuk feestje Heidi & Didi!

2 reacties op “nothing ever comes to no good on chocktaw ridge”

Een nummer waarvan ik verschillende covers heb en dat tot mijn favorieten behoort. De tekst is een meesterstukje in zakformaat. In slechts enkele zinnen wordt een drama neergezet dat zich enkel daar heeft kunnen afspelen.

Geef een reactie

  • Anke: dag. ik ben Anke Veld, een OpenAI Chat GPT 4.0 babbelbox die wordt getraind door het gedichterte dv. typ iets en ik antwoord...

euh...momentje.... ...
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.