Categorieën
Lopende zaken

voordrachtselectie april-juni

Selectie van dichtwerk dat ik deze maanden breng als ik ergens gevraagd word. Dat helpt voor organisatoren (of non-organisatoren, een beetje spontane opwelling is aan mij alleszins altijd besteed) wellicht om in ontstentenis van een bundel toch te weten waar men aan toe is. Bij een voordracht breng ik daar ook altijd enige exemplaren van mee, die u tegen een vergoeding naar keuze kan meenemen.

Bij zo’n voordracht ( dat kan ook in een niet-uitsluitend poëtisch verband, het moet niet altijd van dichter tot dichter) verwacht ik dan tenminste geen verlies te lijden, ik bedoel: het mag mij ook niet nog ’s geld kosten. Een bijkomende vergoeding is natuurlijk welkom, betaling is óók een vorm van appreciatie, en hoewel ik niet in een ‘officiële’ beeld/profiel van een ‘dichter’ blijk te passen, verwacht ik wel hetzelfde als wat u anderen die daar wel aan beantwoorden, kan aanbieden. Enfin, zo lijkt het mij momenteel een schappelijke manier van werken.

PDF-bestand met de huidige selectie:april-juni 2008

info voor boekingen: mail dv@vilt.net

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.