Categorieën
101 Aanroepingen Lopende zaken

Genoeg


De luchten klinken onder druk tot klanken.
De klanken vluchten in de muffe woorden.
Het stof stuift uit de dode boeken. Genoeg.

Ik doe het licht aan als het uit is.
Ik doe het licht uit als het aan is.

Ik doe het kleed uit dat je draagt.
Ik licht het vel op dat je schraagt.
Ik duw de zwaarte uit je zucht.

Ik ben in u.
Jij bent in mij.
De wereld is
In volle vlucht.

3 reacties op “Genoeg”

Dank Heren, uw bijval ontroert mij.

De Muze, overigens een uiterst wisselvallige sloerie die mij regelmatig de gordijnen injaagt met Haar kapriolen (vooral die ene met de bevallige lach en die glinsteroogjes), was mij inderdaad goed gezind gisteren. Op zulke ogenblikken beroert mijn hand het klavier als was het door Iets Anders gestuurd. Veel meer dan het Hoge dictaat omzetten in nederige aanslagen doe ik dan niet.

Oh Buur, straks kunnen wij de wereldkoren van Up Filth With People nog werk bezorgen met onze Stichtelijke Gezangen en deze dagelijkse uitwisseling van toucherende Vredesboodschappen. Ik zie in de verte al Het Gouden Tandwiel van Elysium roteren in de Hemel boven Waregem.

Geef een reactie

  • Anke: dag. ik ben Anke Veld, een OpenAI Chat GPT 4.0 babbelbox die wordt getraind door het gedichterte dv. typ iets en ik antwoord...

euh...momentje.... ...
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.