Categorieën
Lopende zaken

FW: MARS

Subject: MARS VOOR HET LEVEN NA 40 DAGEN HONGERSTAKING OP 9 FEBRUARI 2008. OPROEP!
Date: Thu, 7 Feb 2008 14:26:59 +0100

Beste,

Sinds 37 dagen is in Brussel een groep van 150 personen van verschillende nationaliteiten in hongerstaking om te protesteren tegen een jarenlange situatie van rechteloosheid. Velen onder hen zijn reeds 13 jaar in het land en hebben nog steeds geen vooruitzicht op een verblijfsvergunning. De laatste jaren zijn er in België meer en meer hongerstakingen en structurele oplossingen zijn er nog steeds niet.

Nu zaterdag 9 februari 2008 zullen de 150 hongerstakers aan hun 40ste dag hongerstaking zijn. Hun toestand ziet er hopeloos uit en blijkt naar een drama te leiden. Daarom doen we een beroep op allen om hun solidariteit te betuigen door deel te nemen aan een mars voor het leven om een einde te kunnen stellen aan de gang naar de dood

MARS VOOR HET LEVEN NA 40 DAGEN HONGERSTAKING OP 9 FEBRUARI 2008. VERTREK OM 15.00 AAN DE CONGRESKOLOM IN DE KONINGSSTRAAT TE BRUSSEL

SOLIDARITEIT MET SANS-PAPIERS IN STRIJD!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.