Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

Viert Valentijn met LPB op PK-LP!

Omdat er dus in Antwerpen – onze Dikke Parel aan de Schelde – niet veel te zien gaat zijn, blijkbaar, opent PK-LP haar Hemelpoorten wijds voor een Valentijnse Boon Week.

aboerentoren.jpg

Auteurs die op hun zolder natuurlijk allemáál een stukske Feminatheek hebben liggen ( of Homotheek of – voor de dierenliefhebbers onder u – een Teek tout court) worden verzocht deze massaal te sharen op de POETRY KESSEL-LO POEZIE website (http://www.vilt.net/nkdee) in de Ware Open Spirit waarin zij naar eigen Zeggen immer uitblinken.

De Ware Auteurs die al Lid zijn, kunnen dat Zelf, zo Is dat nu eenmaal.

De anderen mogen hun Ding opsturen naar dv@vilt.net, alwaar ik, als volleerde spamspons, zal pogen het Ware van het Valsche te scheiden.

Lang Leve L-P Boon!
Lang Leve Antwerpen!
Lang Leve ’t Schone Blote Leven!

6 reacties op “Viert Valentijn met LPB op PK-LP!”

Jawel maar niet dadelijk iets dat beantwoorden kan aan deze oproep.

Waarschijnlijk – ik fantaseer maar wat – worden heden nog tot dinsdag de auteurs-managers geraadpleegd door de auteurs-secretaressen met de vraag of dit wel in de gangbare auteursprofielen past & waarin dan juist de meerwaarde schuilt, of het marktglijden der Waren dan bevorderd of eerder gestremd dreigt te worden.

Woensdag kan het stilzwijgende negeren dan weer gewoon verdergaan & de bloeddarmpjes terug in de neusgaten van het Drukbedrijf, opdat de Auteur op de Dag van de Liefde Zelf, enigszins rozig beslagen in het bepoederde Aangezicht kan uitpakken met ettelijke riemen papier onder de Zoetgestemde Harten.

Amor , amor, je dors.

Vlaamse Asperges, kunnen we krijgen, denk ik, & een Tong à lá Normande.

Ondertussen overigens puik nieuw werk van David Baptiste-Chirot, een boeiend concreet ding van nieuwkomer Chris Major uit Engeland en een angsaanjagend suRReële klankband met POEEM van Jaan Patterson van Bezuiden dit landje.

wij hebben geen zolder & mijn fantasie heeft doorgaans aan de realiteit (in al haar loopse vormen) meer dan genoeg. Misschien, evenwel, vind ik nog wel wat dat aan de vereisten kan voldoen, als de nood wat hoger wordt…

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.