Categorieën
Grafiek Harusmuze

Harusmuze #463

22B111

463 – de eeuwigheid duurt maar een ogenblik

hexagram 59渙 (huàn) – ‘oplossing’

commentaar

de concepten ‘eeuwigheid’ en ‘oneindigheid’ zijn enkel nodig voor ons begrip van plaats en tijd. het zijn plaatsvervangende benamingen, tautologieën van de fictieve opdeling van het tijd-plaats continuüm in de GeldRuimte.
het zijn geen echte functies, ze doen niks anders dan ons gerust stellen, omdat de bewustzijnsvernauwing van het Zijn zodanig veel angst produceert dat ze dit soort negatieve projecties nodig heeft.
het Zijn zonder het Niets van de eeuwigheid en de oneindigheid lijdt quasi ogenblikkelijk tot uiterst (auto)destructieve waanzin.
zonder het Zijn, als je genezen bent van het Zijn, heb je geen eeuwigheid meer nodig, dan zit je er elk moment in, dan wordt de eeuwigheid het water voor de vis die je bent.

je kan hieronder je eigen commentaar op deze uitspraak van de Harusmuze geven. die wordt dan opgenomen in de volgende Omwenteling
vermeld uw mailadres als u persoonlijk antwoord wil krijgen (uw mailadres wordt niet publiek gemaakt)
vermeld uw website als u een link daarnaar bij uw commentaar wenst

invoer

commentaar

eeuwigheid is onbetaalbaar en toepassingen op basis van oneindigheid zijn enkel op korte termijn rendabel

Harusmuzeprogramma

de HARUSMUZE is een eigentijds orakel, een NKdeE schrijfprogramma gebaseerd op het Boek der Veranderingen, de I Tjing. het programma heeft 520 (?) orakelspreuken als uitvoer, maar die zijn zelf nog aan verandering onderhevig.

Geef een reactie