Categorieën
Grafiek Harusmuze

Harusmuze #453

“op stap met de beerkar” – 22b16

453 – je bent zo sterk als je zwakste moment

hexagram 10  (lǚ) – ‘Stappen’

commentaar

vraag jezelf af: ‘wat is het zwakste moment in mijn leven?’. herinner je dat moment. de omstandigheden. stel het jezelf voor, hoe het was, hoe smadelijk, hoe vernederend, hoe walgelijk, hoe beangstigend. hoe erg.

je hebt ondertussen al zo lang geleefd daarmee (een minuut, twee minuten, een uur, een dag, een maand , twee jaar, …) dat je moeite moet doen om het je te herinneren. en als je eerlijk bent met jezelf weet je dat het eigenlijk erger was dan dat wat je nu voelt, bij de herinnering, hoe vreselijk die gevoelens ook zijn.

zo sterk ben je al. gun het jezelf om nog sterker te worden: het is je beloning, omdat je zo sterk was.

geef hieronder uw eigen commentaar op deze uitspraak van de Harusmuze.
die wordt dan opgenomen in de volgende Omwenteling 1alle teksten van de NKdeE worden in lussen van herschrijfprogramma’s opgenomen. zo’n revisie/herschrijving noemen we in de Gignomenologie een Omwenteling
vermeld uw mailadres als u persoonlijk antwoord wil krijgen (uw mailadres wordt niet publiek gemaakt)
vermeld uw website als u een link daarnaar bij uw commentaar wenst

invoer

https://dirkvekemans.be/2018/11/21/harusmuze-156/

de HARUSMUZE is een eigentijds orakel, een NKdeE schrijfprogramma gebaseerd op het Boek der Veranderingen, de I Tjing. het programma heeft 520 (?) orakelspreuken als uitvoer, maar die zijn zelf nog aan verandering onderhevig.

Noten[+]

Geef een reactie