Categorieën
lyriek

FUNDREZING!

tot 27/09/2019:

Alle schilderijen en tekeningskens aan BROL-prijs!!

BROL-prijs is per formaat: een A6= € 5, A5= € 10, A4=€ 20 enz.
(plus verzendkosten of gratis af te halen).

van vandaag 20/09/2019 tot het einde van de FUNDREZING:

alle BROL aan 50%!!!Alles wat te koop is
staat ergens op http://dirkvekemans.be ;


Sommige dingen die je hier vindt zijn misschien niet te koop omdat ik ze nog nodig heb voor iets (tentoonstelling ofzo) maar het merendeel kan je dus kopen.

Allez Vooruit!

bekijk hier een greep uit het aanbod A6 (€5)
bekijk hier wat spullen op A4 (€20)

hoe kopen?

  • je ziet iets staan dat je wil hebben -> kopieer het prentje en/of de URL (het adres in de browser) waar het staat
  • plak dat in een mail naar dirkvekemans@yahoo.com met FUNDREZING in de titel (en uw postadres als ge het opgestuurd wil hebben)
  • ik mail u terug met betaalgegevens

waarom deze inzamelactie?

op 27/09/2019 bestaat de
Neue Kathedrale des erotische Elends,
mijn Lopend Levenswerk 16 jaar! 16 Jaar !
Is da niks!

om haar verjaardag te vieren gaan we voor ne serieuze financiële boost!

waarom vragen we uw steun?

  • de jaarlijkse onkosten van de Kathedraal (abo’s op diensten en software) lopen makkelijk op tot € 500-600, niet veel voor zoveel schoons, maar voor het ziekenkasuitkeringske waarvan ik leef is dat belachelijk veel!
  • voor het literaire werk willen we investeren in een ‘generische’ boekuitgave (meer daarover later ook): we willen een publicatiemodel in drukvorm dat past bij onze visie op het hedendaagse auteurschap
  • onze hardware-infrastructuur is ook historisch precair. Er is nauwelijks financiële ruimte voor de nodige back-ups en andere langere termijn euh, consolideringen. De PC waarop ik werk is een geleend bakske van 2011, dat zou best een verfrissing kunnen gebruiken.

Alles wat we inzamelen zal aantoonbaar in de creatieve activiteiten worden geïnvesteerd! Er staat hier op deze blog een overzicht van inkomsten en uitgaven, zodat ge ziet dat uw centen, goed gespendeerd worden!

Aja è: ’t is uw Kathedraal ook è!

Brol kopen nu is een mega-investering

geloof het of niet, maar alles wat ik nu opzettelijk ‘Brol’, de materiële resten van mijn creatieve onderzoekingen, schilderijen en tekeningen, al die Brol zal alleen maar in waarde stijgen.

dat komt natuurlijk opdat de Neue Kathedrale een uniek project is op deze onder onze hebzucht kreunende planeet. geen enkel ander project wil hoe wij omgaan met creativiteit zo radicaal hervormen als mijn kerkske.

het spreekt daarom dat alle restanten van deze beginjaren later ongelooflijk veel souvenirwaarde gaan krijgen. het kapitaal is immers een natuurkracht, daaraan kan zelfs een Kathedraal niks verhelpen!

stel u voor dat u nu plots de kans zou hebben om enkele duizenden Bitcoins te kopen aan hun beginwaarde (enkele tientallen dollars) aan hun huidige waarde zou u schatrijk zijn dan nu.

maar ja, bijna niemand van die eerste bitcoinkopers hebben hun aanvankelijke coins nog, d’r is ook niks aan vast te houden è. met Brol ligt dat anders: als u nu Brol koopt hebt u wat in handen! u kan de stijgende waarde ervan laten bewonderen door uw vrienden en kennissen! en u hebt er zelf nog plezier aan ook!

Koop nu BROL!
Nog nooit was schandalig rijk worden zo makkelijk en SCHOON!

“Ik wil geen Brol maar wel steunen”

wij begrijpen uw scepsis, maar rekenen toch ewa op uw sympathie!
u wil onze creativieve exploten steunen, zonder meer, dat kan ook uiteraard: stort uw bijdrage op IBAN BE22 7340 2968 5847 op mijn naam met de vermelding ‘FUNDREZING 2019’

dank u!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.