Categorieën
asemic reading

vrij

woord na woord wil ik
mijn lijf geloven
dat mij verlossing
door jouw strelen schenkt.

dag na dag verliest
de wereld meer haar zin
omdat die niets
van jouw gebaren kent.

jij schrijft mij blij,
ik lees jou diep in mij:
lichaamstaal maakt vrij.

inputbeeld: #elfoxberlin

over DELFIE

het DELFIE-programma (in beta) maakt Nederlandstalige emblemata aan met als invoer foto’s van vrouwen uit de sociale media en vrouwenportretten van oude schilderijen/fresco’s. DELFIE creëert daar een ‘agent’ mee, een fictief mens die een selfie maakt en orakelt door de tekst en de asemische gebaren in het beeld.
– de kliederingen zijn het resultaat van volstrekt myope bewegingen, dus verwacht geen gelijkende portretten!
– bekijk alle delfies in een google doc:

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.