Categorieën
lyriek

status quo

Zolang je maar in jezelf gelooft. De inkt droogt niet op als je hem inslikt. De enige die jouw leven kan veranderen ben jij. Jij bent voor de zon geboren. Soms zie ik het einde niet, maar dan denk ik aan het begin. Dank je lieve schatten. Die van Anderlecht zijn kampioenen. Het helpt niet om je druk te maken, vindt rust bij jezelf. Hemel, waar is mijn hemel? De mensen schijnen vooral tijd, rust en liefde te willen. Mijn poes is  in winterpose. Je komt er wel, het zal hard zijn, maar je komt er wel. Er is zoveel te doen vanavond, wat moet ik doen? Je was wild vroeger, laat je niet temmen. Jouw visitekaartjes, jouw netwerktroef. De mensen die de wereld hebben om zeep geholpen, dragen een das, zij hebben geen tatoeages. Wil je zien hoe mensen echt zijn? Wacht tot er geld mee gemoeid is! Moeten we weten wie gay is of straight? Kijk toch gewoon naar de auto! De grootste bedreiging voor onze planeet is de gedachte dat iemand anders haar zal redden. Met mijn gedachten ergens anders ben ik altijd overal. En lap, in Nederland gooien ze meer dan 15000 bejaarden op straat. Was net bij een pianoconcert in de Nieuwe Kerk Haarlem, erg mooi. Helaas kreeg ik een hoestbui en ik ben dus maar weggevlucht. Mensen in alle rust en privacy laten van al onze faciliteiten. Kerstboomverbranding scouts Meerdaal, verwarmend! Wie kan me helpen?
Functietoetsen van laptop werken plots niet meer. Alles al geprobeerd…die heruitzendingen gaan wel heel ver terug …voor wie niet kan slapen, hoofdpijn heeft, of piekert over de toekomst. Nooit opgeven! Wij eisen een Belgische Dieren Politie! Een waanzinnig leuk mens! Zo kan ik wel tien op een dag hebben, zulke interviews. Geloof steevast dat er jou iets wonderlijks gaat overkomen. Vanavond lekker gesmuld dankzij een recept van Marqt, recept voor twee personen. We kunnen vandaag een einde maken aan de armoede! Waarom die testen op dieren terwijl onze gevangenissen vol pedofielen zitten? Vandaag word ik vijfenzestig, maar ik ben in goed gezelschap. Lekker met een kopje cafeïnevrije koffie op de bank voor de buis, nadenkend over nieuwe schilderijen en gedichten. Er is een groot potentieel aan terroristen in het Westen aanwezig. Dames, ik ben een placebo tegen al uw hoofdpijntjes.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.