Categorieën
lyriek

ABENDUNTERHALTUNG

Vzw Amedee

EEN CULTUUR OP ZICH

Kondigt aan

ABENDUNTERHALTUNG #1

literaire performances

geregisseerd door Didi De Paris

woensdag 24 november. 20.30u

in café Amedee, Muntstraat 4, 3000 Leuven

gratis

 

Beste Vrienden van de Amedee,

Vzw Amedee nodigt jullie graag uit op een cultuuravond in het teken van de poëzie en haar te veroveren grensgebieden.

We presenteren u:

Dorien De Vylder! Een jonge dichteres over wie u meer vindt op haar poëzieblog

Riet Bongaerts! Zij brengt “een momentopname van een zoektocht, speels en extreem. Een slinger op zoek naar rust. Ambitieus maar teneergeslagen, teneergeslagen maar ambitieus. Het is onvermijdelijk, haast een plicht. Het is de lucht, het is het licht.  […] We spelen het spel en iedereen doet mee. Trek vooral uw pantoffels aan en spring dan lekker in een plas. Voor het kleine kind begint het nog maar pas.”

Tunde Adefioye! Een Afro-Amerikaanse student uit Los Angeles, een drijvende kracht achter Urban Woorden, een initiatief dat zich voornamelijk richt op jongeren, hip-hop, slam & spoken word. Zie ook http://urbanwoorden.be/ Ook te vinden op Facebook.

Elvis Peeters!! Sommigen zullen deze mail nu nog eens nalezen, maar ja: u mag gratis binnen. Wie de legende niet kent, zij verwezen naar www.elvispeeters.be

Joost Van Kerkhoven voorziet de woordenvloed van korte muzikale intermezzi. Hij zal improviseren op klassieke pianothema’s.

U bent bij deze gewaarschuwd dat u deze woensdag niet zomaar een pint kan komen pakken in de Amedee. Het staat u vrij om deze waarschuwing ook naar anderen te forwarden.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.