Categorieën
Lopende zaken

KLEBNIKOV II

Gisteren was er een geslaagde vergadering als voorbereiding voor het KLEBNIKOV CARNAVAL, jaargang 2. Hieronder de aanwezigen, met weglating van de grand dame op de achtergrond, cis, die voor deze foto’s zorgde.
Een aantal mensen die ook deel uitmaken van de Klebnikov Kern, was verontschuldigd.

Het KLEBNIKOV CARNAVAL is een deelnemersfestival, 8 dagen vrije lyriek van 16 tot en met 23 augustus 2009 op de evenmentenweide van het provinciaal domein in Kessel-Lo.  Het zal dit jaar iets minder ‘nauwelijks georganiseerd’ zijn als de eerste keer, maar de basis blijft dezelfde. Wij doen dit geheel vrijwillig, met een quasi onbestaand budget.

Wij doen het werk, houden vastberaden acht dagen lang een schijnende poort open naar het onvergetelijke.  U kan uw stem daar verheffen, uw zang laten weerklinken, het schone dat u in de vingers hebt laten bewonderen. U kan deelnemen, zoals wij deelnemen. Dit is een spontane, non-conformistische uiting van pure, participatieve cultuur.

Literair, visueel, theatraal, muzikaal, you name it, we got it.

Want wij zijn u, en u bent ons.

Arnout
arnout

didi

didi
johan
johan
dirk
dirk

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.