Categorieën
Lopende zaken

hoe doods ook de druk

doods001 doods002

speciaal voor de twijfelaars enkele beelden uit mijn werkkamer,  een blik recht in het hart van mijn praktijk, de staande elementen aldaar in stand gehouden geheel zonder steun van de vlaamsche regering en met dank aan enkele kopers van aldaar gepleegde kliederingen:

denk op deze foto’s alle boeken weg & niets wat hier ooit verscheen had kunnen plaatsvinden.
(euh, eigenlijk had ik dus  een beetje commentaar verwacht op een bericht als dat hieronder)

doods003

Kinders toch! Vanwaar die haastige hang  naar het graf? Hoe denkt ge ooit in contact te komen met het vitale  leven van de letteren als ge de traumata van het gedrukte woord niet binnen handbereik hebt? Zijn alle bomen dan geheel vergeefs tot pap vermaald?  & Waarom meent gij tegenstellingen te kunnen/moeten poneren,  waar er slechts één streven kan zijn?

eli eli untsoweiter

2 reacties op “hoe doods ook de druk”

Niet dat het me spjt…
Bij de eerste foto werd ik triest, vervolgens herkende ik wat chaotisch aanleunen van papier dat steun bij zichzelf en elkaar zoekt.
Tot slot ril ik. Het is koud. Een dronk lijkt me gepast.
ik doe mijn best.

[…] Een dossier over poëzie en internet is ondenkbaar zonder een bijdrage van mijn broer. Zijn creatief werk is integraal en in al zijn uitlopers op het internet aanwezig. Op zijn weblog ‘Vilt’, vind je een weg naar zijn virtuele kathedraal, een webverschijning geïnspireerd op werk van Kurt Schwitters. De schermlezer wordt er getrakteerd op gedichten, beeldend werk, muziek-woordexperimenten en beschouwingen over schrijven op het internet. Op deze plek vind je zijn gedichten en teksten in afdrukbare vorm. Op andere plekken via zijn weblog vind je zijn beeldend werk, experimenten met muziek en woord, een blog gewijd aan het groteske, enz . Een voorbeeld van integratie van het lokale en het internationale vind je op Poetry Kessel-lo. Dirk heeft zich nooit door de enge grenzen van het Nederlandstalige gebied laten tegenhouden: hier zijn Engelstalige blog. Hier zijn bijdrage voor De brakke hond. Mijn broer is een groot liefhebber van boeken. […]

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.