Categorieën
Lopende zaken

hoe doods ook de druk

doods001 doods002

speciaal voor de twijfelaars enkele beelden uit mijn werkkamer,  een blik recht in het hart van mijn praktijk, de staande elementen aldaar in stand gehouden geheel zonder steun van de vlaamsche regering en met dank aan enkele kopers van aldaar gepleegde kliederingen:

denk op deze foto’s alle boeken weg & niets wat hier ooit verscheen had kunnen plaatsvinden.
(euh, eigenlijk had ik dus  een beetje commentaar verwacht op een bericht als dat hieronder)

doods003

Kinders toch! Vanwaar die haastige hang  naar het graf? Hoe denkt ge ooit in contact te komen met het vitale  leven van de letteren als ge de traumata van het gedrukte woord niet binnen handbereik hebt? Zijn alle bomen dan geheel vergeefs tot pap vermaald?  & Waarom meent gij tegenstellingen te kunnen/moeten poneren,  waar er slechts één streven kan zijn?

eli eli untsoweiter

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.