Categorieën
Lopende zaken

Eerste beelden van de Plenaire Zitting

van het Nieuwe Orgaan ter Bevordering van de Online Literatuurbeoefening
in Vlaanderen en Daaronder
o.b.a.

de Horror van NOBOLVLADA

“It’s Literature, Carlo, but not as we know it”

2 reacties op “Eerste beelden van de Plenaire Zitting”

bah, indeed, maar ‘k ben ’t al vergeten, ze kunnen me wat.

Op termijn vind ik een werking op basis van subsidie geen optie, maar dat neemt niet weg dat de financiële druk erg nijpend wordt en dat ik dus graag wel iets had gekregen, al was het maar de hostingkost voor ViLTNET. Ik zal toch wat alternatieven moeten gaan zoeken, richting reguliere publicaties, het aanspreken van andere kanalen voor steun, maar ook richting aanbod van POD dingen enzo. Maar commerciële sponsoring dat weiger ik principieel, of het moet heel erg lokaal zijn zoals bij PK-LP.

En, het moet toch gezegd, vind ik, gezien het omvangrijke dossier, de ronduit beledigende motivatie enzo, ze verdienen toch wat billenkoek. Het werk van 1 man? terwijl er op PK-LP alleen al 30 mensen spontaan bijdragen leveren, terwijl alles open bron is, terwijl er hier tenminste een poging gedaan wordt om de kloof tussen de naar het nerde neigende techno-gerichte internetwerk en de traditionele literatuurbeoefening toe te trekken, enfin het enge literaire wereldje bewijst weer maar eens hoezeer het tot rottens toe verder wil poelen, de oogkleppen toe want we zijn zo moe, zo moe.

ziet nu wordt ik toch weer lastig. ’t zal die regen zijn, ‘k was beter in Barcelona gebleven.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.