Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

dv op dbnl

En dan nu weer effie schaamteloos met de hamer op de auto-promoknop.

Op de website van de Digitale Bibliotheek van de Nederlandse Letteren vind je momenteel mijn strandjurkgedicht uit ‘Het Pad van de Wenende Nacht’. Omhoog met dat ding!
Die strandjurk komt samen met zes andere schrijfsels uit datzelfde Pad in het eerstvolgende nummer van De Gids ook, in augustus is dat.

Net op tijd is dat want ‘Het Pad van de Wenende Nacht” fungeert ook als desgewenst te verwaarlozen brontekst voor deelname aan het deelnemersfestival het Klebnikov Carnaval. Dat loopt van 17 t.e.m. 24 augustus in het Provinciaal Domein in Kessel-Lo (en online).

Hier daarvan de allicht definitieve AFFICHE:

TER VERSPREIDING klebnikov carnaval affiche in PDF

U kan zich nog tot op het allerlaatste moment van uw deelname daaraan verzekeren, via mij (dv@vilt.net – 0032 476 494818) of via Grapes of Art, maar de eersten krijgen de beste plaatsjes op het uurrooster natuurlijk.

In augustus krijgt het Poëzieplein ook een gedicht van mijn zus Herlinda Vekemans cadeau, als poeziepleinposter dan. En daarop staat ook, als alles goed loopt een aquarel van mij geinspireerd door werk van Velimir Chlebnikov. Die Poëziepleinposters, dat is zoals genoegzaam bekend, een prachtinitiatief van Saskia en Gerrit van SAGE.

Hup. Huphup. Hup. Huphuphup hup.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.