Categorieën
Lopende zaken

POETRY KESSEL-LO POEZIE

is verhuisd naar http://www.vilt.net/kessello


kessello.jpg

De blog (op Blogger) was al effie hardhandig gesloten door Hare Googleiaanse Almacht, een Spam incident was er wellicht voor de talloze bewakende content-bots te veel aan en wij werden zonder pardon als zijnde “in Violation of the Terms of Agreement” buiten werking gesteld. Schoon toch, dat engels altijd, het doet mij bij wijle aan Huxley denken, en met tederheid aan mijn jeugd toen ik nog een lieflijk jongetje was, rukkende aan de Grote Wereldpoort.

Navraag bij de Hoohelse Helpdesk geeft vooralsnog enkel een oorverdovend geruis- ah nee: dat is stilte. Hm, helemaal vergeten hoe dát klonk.

Ik host het ding nu zelf, voorlopig op het ViLT-domein, ik zoek een oplossing om de onafhankelijkheid op een soliede basis te kunnen garanderen voor een periode van minimaal 5 jaar met een eigen domeinnaam.

Je weet maar nooit, misschien bestaat internet nog wel zolang.

Nieuw huis, nieuwe regels.

Het ding zal voortaan auteurs uitnodigen (door mij en door auteurs die het tot “Editor” geschopt hebben), maar het blijft ook open voor wildvreemden. Die laatste dienen nu niet langer in spanning te wachten of hun code al dan niet zal blijven staan.

Aspirant Kessel Poets – ach, de Ongelukkigen: ik ga voorlopig lekker ouderwets dictator spelen, daar horen grote woorden bij, & een flegma herinnerend aan Johan, de koene maar helaas Rode Ridder – mogen gewoon bijdragen sturen naar mij op het adres dv@vilt.net, een mailadres dat ondertussen één der grootste spam-attractoren aller tijden moet zijn. Veel later, na mijn schielijk verscheiden, door heel weinigen maar erg diep betreurd, zal blijken welks een ontzagwekkende bijdrage ik middels dat adres heb geleverd aan de vervolmaking van de ultieme Turing-test, namelijk die leidende tot het correcte antwoord op de vraag is het Spam of Niet, onafhankelijk van de herkomst van de Boodschap.

Als ik geen tijd heb om de meesterwerken tot mij te nemen, krijgen deze Ongelukkigen een mailtje terug met een boodschap van die strekking, anders

  • komt óf hun codeersel in vol ornaat op de PK-LP blog & dan merken ze dat wel,
  • óf niet & dan krijgen deze goedhartige zielen een standaard weigeringsmailtje terug, het alomgevreesde, nietszeggende, volstrekt weigerachtige pff, dat enkel betekent dat ik het misschien wel ongelooflijk & fantastisch vind, maar niet geschikt voor op PK-LP.

Voor de aspirant Kessel Poet of wiedanook betekent dat verder niks, uw emotionele stabiliteit dient daar hoegenaamd niet onder te leiden, euh lijden.

Dus, stel u bent wildvreemde die wil gaan kesselpoeten:

  • stuur uw code naar dv@vilt.net
  • als het mij aanstaat komt het erop
  • na drie ‘geslaagde’ pogingen krijgt u een uitnodiging om ook volwaardig ‘auteur’ te worden op de blog

Vervolgens

  • gevestigde en regelmatig publicerende auteurs kunnen plotsklaps ‘Editor’ worden
  • editoren mogen andere auteurs uitnodigen
  • zien we nog wel

POETRY KESSEL-LO POEZIE staat open voor álle vormen van code ( met een lichte voorkeur voor het literaire, het meertalige, het internationale, het genre-doorbrekende & media-specifiek overstijgende, het het & het een, maar liever niet het de). We streven er ook naar om binnen afzienbare tijd het initiatief te laten vergezellen van enige gedrukte uitgaven, collectie van verzamelde code, waarmee we dan de aanmaak van nieuwe code willen stimuleren.

OK? Succes !

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.