Categorieën
Lopende zaken Proza

voor wie daar wat aan heeft

Niet drummen aub – het veelpuntige uitstroomsel hieronder n.a.v. een tekst van Leevi Lehto – is middels een klikje op onderstaande link te voorschijn te toveren in afdrukbaar pdf formaat, lichtjes gecorrigeerd en uitgebreid, en bovendien een beetje overzichtelijker, zodat het zich ook wel mits de gebruikelijke oogpijniging van het scherm laat lezen. Tja, die WordPress lay-out heeft ook zo z’n beperkingen…

Mijn meningen zijn gelukkig ook maar meningen, en het is verre van een doordacht essay. Ik zie ook overal nog aanvullingen en nuances die zich opdringen, maar er wordt daar toch nog wat weinig over gediscussieerd naar mijn aanvoelen en ik vind al die dingen nogal verschrikkelijk belangrijk, vandaar enige insistentie toch op zo’n loopse redevoering …

niet-drummen-aub.pdf (Oude versie, van vanochtend)

niet-drummen-aub002.pdf

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.