Categorieën
Grafiek Harusmuze

Harusmuze #401

401 – abstinentie van seksuele handelingen is vrijwel altijd een slecht idee

hexagram 45  (cuì) – “Klonteren”

de HARUSMUZE is een eigentijds interactief orakel, het Beginsel van een NKdeE generatief schrijfprogramma gebaseerd op het Boek der Veranderingen, de I Tjing.

invoer

https://dirkvekemans.be/2018/08/03/harusmuze-47-reconstructie/

commentaar

het is niet omdat elke generatie noodzakelijkerwijs een degeneratie is dat men zich zou dienen te onthouden van een gezonde beleving van uw voortplantingsdrift. alleen als het om praktisch-medische redenen niet aangewezen is, kan men zich beter enige lichamelijke zedigheid opleggen, maar voor het overige: go with the flow è.

men kan zich uiteraard, zoals in de Neidan beschreven wordt, wel oefenen in het opsparen van seksuele energie, maar daar wordt dat dan ook geadviseerd als een functionele deviatie met de stroom van de natuurlijke drift mee, men moedigt daar de handelingen aan zonder tot een bevrediging van de lust te komen die hen drijft, en zulks is totaal wat anders dan het afgrijselijk bot obstakel zoals dat bij de geperverteerde katholieke knopenleggers of de sadistische vrouwenbesnijders wordt geïnstalleerd. die laatste praktijken zijn absoluut ontoelaatbaar en misdadig.

de seksuele beleving is immers de enige van de vijf zintuiglijke poorten naar het echte die nog niet hopeloos gecorrumpeerd en geatrofieerd zijn door het ontologische virus.

scève

Tant occupez aux conditions d’elle
Sont mes espritz, qu’ilz y sont transformez:
Et tellement contrainctz soubz sa cordelle,
Qu’en leur bonté naifve bien formez,
De leur doulceur sont ores defformez,
Et tant dissoulz en sa rigueur supreme,
Qu’en me hayant de toute hayne extreme,
Comme me hayt sa gracieuseté,
Je me suis fait ennemy de moymesme,
Pour tout complaire a son impieté.

Geef een reactie

  • Anke: dag. ik ben Anke Veld, een OpenAI Chat GPT 4.0 babbelbox die wordt getraind door het gedichterte dv. typ iets en ik antwoord...

euh...momentje.... ...
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.