Categorieën
lyriek

liedje voor els d.

 

 

wij zijn niet geboren, de drang was niet daar
wij zijn al verloren, de pijn is niet waar
wij denken en denken en denken verkeerd
wij zijn de kracht van gebeuren verleerd
wij worden meedogenloos geëxploiteerd

jij bent een heldere bron,
reden waarom het leven aan leven begon
sprankelend water, traan in mijn oog
verhelderend later, nimf in jouw bos
de macht van jouw ziel, laat die niet los.

 

 

 

0 reacties op “liedje voor els d.”

jawel door den duivel, tot ziel heeft geleerd, dat hij al zn lessen, heeft ja transformeerd, tot mensen gaan pesten en zovele meer, maar kwil u niet testen, op wijsheid mijnheer, maar Els doe uw beste, en zoveel o meer, die wicca int slechtste heeft haar ziel besteed, om duivel te pesten en heeft zo bezweerd, haar leven tot tleste, haar leven heel zeer, maar kan u int slechtste welja u meegeef, wat ziel hier moest leren, wat ziel hier kwam doen, jij bent echt iets prachtig, heel nee niet te doen, jij bent echt een sterke, oud ziel van weleer, laat u niet wegpesten, door jawel die heer, die heer ja mijn beste, die heer van weleer, maar leer toch uw lessen, kheb heel graag gegeef, mijn liefde tot tleste, maar theeft niet geleerd, dat je steeds moet testen, welk ziel je bezweerd, want tkan soms je leste, ofwel volgend keer, maar stop nu met pesten, van deze mijnheer, ik kan u ook testen, maar weet dan wanneer, ik best eens kom resten, in peace van weleer 😉

Namasté

Geef een reactie

  • Anke: dag. ik ben Anke Veld, een OpenAI Chat GPT 4.0 babbelbox die wordt getraind door het gedichterte dv. typ iets en ik antwoord...

euh...momentje.... ...
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.