Categorieën
lyriek

Gastblogger Philip Janssens

Den vilten Dichter zelve heeft het effie te druk met de vieringen die hier in Kessel-Lo worden gehouden n.a.v. zijn Thuiskomst.  De Diestsesteenweg is afgesloten, het Becker-Remyplein loopt vol, overal klinkt Burundees tromgeroffel.

Om u toch niet geheel zonder lezenswaardigheden aan uw lot over te laten, heb ik Philip Janssens uitgenodigd als gastblogger. Drie bijdragen, ik vermoed dat er muziek bij moet, want ’t is in ’t Engels. Ik vind ze hoedanook heel gaaf. Vandaag alvast de eerste.

Intrinsic desire

When I look into your brown eyes
a muddy staircase I see
Going up looking down
Fragile agility
Fearing the vast abyss
Don’t be afraid the road ahead is safe
Mesmerized by your beauty
I’m weeping the mud away
I wanna hold you tight
Here by my side
I stop crying
You slip in the treacherous mud
and take a deep dive
I’ll start crying again
But all in vain
and then you blink
A shyly smile is all I produce
You saved me again
I love the way you gaze at me
I love the way you make me happy
I love the way you’re always thereAnd the way you show you care
Philip Janssens is salonfilosoof en occasioneel dichter-muzikant:
“Al 45 jaar loop ik hier op deze aardkloot rond op zoek naar de juiste weg maar de wegwijzers zijn zo onduidelijk.”

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.