Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

The Ra PK-LP Quarles Sun Dial Connection

maar in het Engels dan, Purple Night Blues op PK-LP.

Poetry Kessel-Lo Poezie staat open voor iedereen. Het enige wat je moet doen om KesselPoet te worden (Gerrit Komrij komt je hier dan wel weghalen, zoals met Maarten gebeurd is) is drie werkjes geplaatst krijgen, daarna ben je ‘binnen’ en dan mag je er doen wat je wil ( nou ja, zolang het binnen de kadertjes van je posts blijft). Gedichten, vispo, audio, video, body-art, ballonenknoopkunst of whatever that can be blogged opsturen naar dirk_AT_vilt_PUNT_net!

Binnenkort hebben we allicht de mogelijkheid om de archieven van PK-LP in POD vorm aan te bieden, dat oogt mooier altijd voor je mams en paps als je naam op een tastbare publicatie prijkt…
Lanny Quarles vond het ook leuk, mijn Sun Ra Poeem, dus heb je meteen nog ’s goed excuus om te blijven plakken op zijn blog.

Op zijn statische website op www.hevanet.com/solipsis kan je Quarles visuele werk bewonderen, waaronder ook talloze prachtige gif-animaties, gemaakt met 3D soft. Het discrete lintenparadijs van Quarles is even grotesk, omvangrijk, hypersensitief én doordacht als zijn slightly automated  écriture waarin hij zich dagelijks laat kennen als een volbloed literaire deus ex machina: we zijn gered want we zaten heel de tijd al in het Phanero-hoofd!

Welkom in de solipsitische wereld van Phaneronoemikon!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.