Categorieën
lyriek

Uitnodiging Praatcafé Vlaamse Auteursvereniging

Het Poëziecentrum vraagt mij volgende uitnodiging te verspreiden. Bij dezen…


Op donderdag 11 december 2008 organiseert de Vlaamse Auteursvereniging een praatcafé specifiek voor dichters, poëzievertalers en bloemlezers. Afspraak om 19u30 in het Poëziecentrum in Gent (Het Toreken, Vrijdagmarkt 36 – 9000 Gent).

De Vlaamse Auteursvereniging is de belangenbehartiger van en voor schrijvers, dichters, vertalers, theaterauteurs, scenaristen, illustratoren en striptekenaars. Zij ondersteunt haar (meer dan 500) leden individueel en verdedigt hun collectieve belangen via constructieve dialoog met alle spelers in het letterenveld. Meer informatie over de werking van de Vlaamse Auteursvereniging is te vinden op http://www.auteursvereniging.be.

Op gezette tijden houden we praatcafé: een uitgelezen kans om onze leden (en andere geïnteresseerden) te vertellen waar we mee bezig zijn maar ook om bestuursstandpunten te toetsen aan de visie van de basis. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje, omdat de boog niet altijd kan gespannen staan.

Op donderdag 11 december vertellen we u graag hoe we de belangen van schrijvers en vertalers van poëzie verdedigen. Daarnaast horen we graag van ù hoe we dat in de toekomst nog beter en gerichter kunnen doen. Ook Katrien Van der Perre, juriste en zeer beslagen in het auteursrecht, zal aanwezig zijn om op uw vragen te antwoorden.

U bent van harte welkom om uw steentje bij te dragen aan deze ongetwijfeld boeiende en constructieve uitwisseling van gedachten en ervaringen. Laat u ons weten of u erbij zal zijn? Dat maakt het organiseren een stuk makkelijker. Inschrijven doet u via info@auteursvereniging.be of telefonisch op het nummer 0497/11 28 11. Dank!

Hartelijke groeten en graag tot dan,

Namens de Vlaamse Auteursvereniging,
Isabelle Schoepen (staf) & Koen Stassijns (ondervoorzitter, dichter, bloemlezer, vertaler)

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.