Categorieën
Lopende zaken

uitputting der zinnen

Juicht bevingermuisde kinders altegader,  want de laatste dagen zijn volgende hoogwaardige deelnemers aan het KLEBNIKOV CARNAVAL toegesneld:

Gelijk hebben ze want de beste uren van zaterdag 23 en vrijdag 22 augustus zijn al bezet, zodat we nu de donderdag kunnen aansnijden. Wie zal als eerste de donder trotseren?

Het piekuur, overigens, de grand finale van elke carnavaldag,  valt vermoedelijk zo rond 20u00, want om 21u00 moet de boel dicht, toe, schlüss, want anders moet er 70 euro per bijkomend uur bijbetaald worden (parkwachtervergoeding) en dat soort geld, lieve klikspanen, dat hebben wij, de niet-organisatoren van dit non-event, natuurlijk niet.

We verzoeken hierbij alle deelnemers om hun huisgoden op dusdanig dwingende wijze te aanbidden & hen af te smeken dat het de volgende dagen héél erg hard moge regenen, opdat dus, vervolgens,  op zondag 17/08 alle regen voor een week lang gewoon óp zoude zijn.

Kak nu zit ik ook al door mijn iets minder welluidende zinnen.
Marcel !?!???

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.