Categorieën
Lopende zaken

ziet daar komt het Rooster uit Nergens weer aan

-> z u l a z u l a z u l a t ö m<-

Begeeft u op onnavolgbare wijze naar http://khlebnikov.wordpress.com/rooster/ en ziet: het reeds lang aangekondigde , maar vanaf heden immer actuele overzicht van op dit eigenste moment reeds aangekondigde optredens/activiteiten tijdens het KLEBNIKOV CARNAVAL.

(Tiens, ik ben hier bezig met het reeds aangekondigde aan te kondigen & het is een lijst aankondigingen, nog wel ).

Soit.

Het wordt immers met de dag handiger om te weten wie er wat gaat doen & ook wanneer, zodat er toch enigszins kan vermeden worden dat, enzoverder… Alle deelnemers mogen vanaf nu mee deze lijst helpen vervolledigen, stuur uw gewenste tijden en details van wat u doet  naar dv@vilt.net.

Naast de aangekondigde activiteiten netjes in de vakjes van de lijst daarvan, hopen we ook enkele spontane & vakjesoverschrijdende opwellingen van lyrische activiteit te mogen verwelkomen.
En zijn er bovendien, ik kan het niet genoeg herhalen, volgende niet te versmaden permanente of quasi-permanente bezigheden/bezienswaardigheden:

  • kinderanimatie
  • sport- en spelgelegenheid (tennisnet, volley/badminton, petanque)
  • lyrische bibliotheek
  • opbouw van de ‘KLEBNIKOFFER’ (mysterie, mysterie!)
  • versiering van de CARNAVALCARAVAN
  • workshops (nieuwe media & lyriek, lyriek d.m.v. dremel, vispo & polypoëzie)
  • tentoonstelling van deelnemende grafische en beeldende werken
  • video-projectie van deelnemende werken

Aja, graag nog uw aandacht voor volgende mededelingen

—————————————

1) we zoeken een CELLO,
het zit zo: enkele geoefende muzikanten wier instrumenten zich in Portugal bevinden, zouden graag enige dagen vóór aanvang van het CARNAVAL en tijdens het Carnaval gebruik maken van een cello.

Voor wie zoiets liggen heeft : het spreekt dat er erg goed zorg zal worden gedragen voor het instrument, evenwel, wat de vergoeding betreft, het is bekend, wij hebben helemaal geen budget, wij wíllen er ook geen, dus kunnen wij enkel onze tijdloze dankbaarheid aanbieden in ruil voor uw vertrouwen.

En muziek, natuurlijk, recht uit het hart.

Contact: 0476 494818 of dv@vilt.net

2) In de aanloop naar het Carnaval, van nu tot 15 augustus, zit ik met een heleboel toffe mensen op de terreinen van De Bereklauw in Herent middels de meest diverse koortsachtigheden dingen te prepareren voor het CARNAVAL.

Vrijwilligers om te komen helpen zijn daar altijd welkom, er is voor iedereen wel een leuk en creatief bevredigend  taakje te verzinnen! Er is gratis lekker eten en fijn gezelschap.
Elke werkdag vanaf 10u.

KLEBNIKOV is TOV!

Contact: 0476 494818 of dv@vilt.net

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.