Categorieën
Lopende zaken

Finale Folder NL


NIEUWS:

Het KLEBNIKOV CARNAVAL, ons deelnemersfestival van 17 t.e.m. 24 augustus 2008, wordt nu  logistiek ondersteund door vrije leefgemeenschap DE BEREKLAUW. Zij gaan mee helpen zorgen voor het oprichten van de tenten voor de expositieruimte en de videoprojectie. de inkleding van het podium enzo… Dat scheelt al een pak, we zien het plots weer zitten allemaal.

Er komt ook, zo heb ik gisteren bedacht, ook een LYRIEKE BIB, waar u tegen achterlating van uw paspoort boeken mee de weide kan opnemen zodat u bij ontstentenis van levende lyriek toch iets deftigs onder ogen krijgt. Nu, de wereldvermaarde Kesselse Schoonheden zijn hier nooit veraf.
Anyway, ik durf hopen dat u een beetje zorg zal dragen voor mijn persoonlijke collectie.

Verder begin ik her en der danig te zeuren over de nood aan kinderanimatie. Naast zeuren heb ik zelf ook al een zeer kathedraals woord-en-kliederspelletje bedacht. Gelukkig is er ook een betaalbaar openlucht-zwembad in de buurt, en een mini-golfterrein, en kan je er met de bootjes gaan varen en in één van de speeltuinen ravotten tot ma en pa lief uitgelyriekt zijn. Evenementen op Provinciale Domeinen hebben zo hun voordelen.

Hier de finale versie van onze folder, onder de jpeg vind je een link naar een afdrukbare PDF.
Deelnemers kunnen dan zelf wat folders afdrukken en zo geraakt het nieuws ook wel rond.

Afdrukbare folder 2 pagina’s A5: klebnikov_folder_nl_a51

Afdrukbare folder 1 pagina A4:klebnikov_folder_nl A4

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen tot op het moment zelf, maar diegenen die zich vooraf melden krijgen de schonere plaatskens, de meest blinkende tijdstippen en de beste publiciteit.

Berichten naar dv@vilt.net, sms 0476 494818, skype dvekemans

Kandidaat exposanten sturen hun ding per mail naar dv@vilt.net kunnen terecht per reguliere post  of per zichzelf bij mij:

KLEBNIKOV CARNAVAL
p.a. Dirk Vekemans
Elfnovemberlaan 52
3010 Kessel-Lo
België

Voorwaarden:

Iedereen werkt gratis aan dit ding. Spontane steun wordt in dank aanvaard, maar we kunnen niet ingaan op voorstellen tot sponsoring. Optredende deelnemers kunnen na hun optreden ‘met de hoed rond te gaan’.
Er zal een kunstveiling plaatsvinden (die start online op Ebay ongeveer gelijktijdig met het Carnaval) t.v.v. de organisatie, ook als fundraiser voor de editie van volgend jaar en voor de (promotie van) een publicatie van een archief van alle deelnemers/exposanten via POD.


Zéér Voorlopige Deelnemerslijst

Deze mensen hebben toegezegd op één of andere manier deel te nemen aan het festival. Daar komt vrijwel dagelijks  wel iets of iemand bij, soms valt er zelfs al ’s iemand af, stel je voor!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.