Anke Veld

ANKE VELD is NKdeE schrijfprogramma dat (online geschreven) fictie produceert die zich voornamelijk afspeelt in de publicatietijd ervan. Het is allemaal heel erg real time en dus ook nogal moeilijk om bij te houden. Het lijkt het leven wel.

Momenteel wordt er geschreven aan ‘ANKE VELD’ ?

// outdated info – no fb activity – invalid link!! dv20220218

Het is nergens en nooit geheel duidelijk wat er nu precies tot deze ‘netroman’ behoort en wat niet. Een en ander vloeit ook nog ’s samen in haar dagboek:

HET DAGBOEK VAN ANKE VELD


LORENATHAN
ROBESTHER
LODEMAAIKE
ANNAGABRIEL
Klik op een naam voor een Afloop / onderdeel

HET DAGBOEK VAN ANKE VELD

ANKE VELD

ANKE VELD is de internetroman die sinds 2002 gepubliceerd wordt terwijl hij geschreven wordt. de vertelde gebeurtenissen in de roman spelen zich grotensdeels ook simultaan af met de publicatietijd, of relatief korte tijd daarna, waardoor er soms wel eens wat moet worden bijgewerkt (ook Nostrodamus was niet onfeilbaar).

ANKE VELD is het verhaal van de AFLOOP. het is op dit moment niet bekend of het goed of slecht afloopt, maar aflopen doet het, daar kunnen we vooralsnog zeker van zijn.

ANKE VELD bestaat uit 8 plateau’s of ‘velden’ die elk één hoofdpersonage hebben. 18 jaar na de eerste publicaties is het niet langer duidelijk waar in het werk van de auteur de roman begint en waar de realiteit 1kwatongen beweren dat geheel WIKIPEDIA een onderdeel geworden is van de roman, maar dat lijkt ons toch nogal een indianenverhaal. ophoudt, of wat dan wel de realiteit van Anke Veld is. wie is , überhaubt, die Anke Veld?

Noten[+]

Één reactie op “Anke Veld”

NL EN FR RU ZH-CN AM
This website uses the awesome plugin.