Categorieën
asemisch Grafiek

batseba

ik kijk niet om met spijt
naar wat ik achterlaat
u gaf mij eerst mijn naam
en verder niets dan haat.

ik kijk niet om met wrok
omdat ik dan niets achterlaat.
ik kijk naar u en ik ben blij
dat u nog zien kan waar ik sta.

inputbeeld: #elfoxberlin


over DELFIE

het DELFIE-programma (in beta) maakt Nederlandstalige emblemata aan met als invoer foto’s van vrouwen uit de sociale media en vrouwenportretten van oude schilderijen/fresco’s. DELFIE creëert daar een ‘agent’ mee, een fictief mens die een selfie maakt en orakelt door de tekst en de asemische gebaren in het beeld.
– de kliederingen zijn het resultaat van volstrekt myope bewegingen, dus verwacht geen gelijkende portretten!
– bekijk alle delfies in een google doc:

* er is geen poging gedaan om de tekeningen op de foto’s te doen gelijken, dat zou ewa loemp zijn è, de foto’s zijn er al. ’t is meer het foto-naar-tekening-proces dat interessant is op zich

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.