Categorieën
collage Grafiek

LYRIEK-collages van de week

De 1000 Collages bij de 1000 Overtypsels op https://lyriek.blogspot.be/ worden hier verkocht als Hoogwaardig Creatief Afval (HCA).
HCA wordt verkocht als steun aan de NKdeE en den Afhankelijke Auteur daarvan.

De verkoop van de Collages bepaalt de wisselkoers van de LYRIEK, de cryptomunt voor de Vrije Lyriek (zie Actuele koers van de LYRIEK uitgedrukt in Euro).

Het is namelijk zo dat bij elke verkoop (of schenking) van een Collage de waarde van de Onverkochte Collages stijgt (aja è: het aanbod van alle mogelijke LYRIEK-Collages, al af of niet-af  is serieus gedaald dan ook). Dus de waarde van de LYRIEK is gestegen ten opzichte van de Euro (de Euro is de richtmunt van de LYRIEK, dus de LYRIEK is ook gebonden aan de koers van de Euro – we hebben dat gedaan om het bitcoinprobleem op te lossen, al dat geknoei is alleen maar verwarrend voor de mensen).
De koers van de LYRIEK wordt dan ook bij elke verkoop of schenking van een Collage aangepast aan de nieuwe situatie door middel van de LYRIEK-Update, een automatisch proces (zie LATER). Het symbool van de LYRIEK is Λ met twee streepjes door. Iemand zou daar ’s een Alt code aan moeten geven è.


Originele Collage’s te koop! Geen afdruk, het echte spul, ge ruikt de pritt nog!
Λ 1/stuk, goedkoper Afval van deze kwaliteit vindt ge Nergens! En waar ligt dat wel niet, Nergens?!

En ook:

Gratis verzending binnen de BENELUX!

Stuur een mailtje naar dirkvekemans@yahoo.com met het postadres waar je het wil laten toekomen en de nummer(s) van de gewenste collage(s). Je krijgt dan een banknr. toegestuurd om uw Euro’s op te deponeren, wij converteren die dan gaarne in LYRIEK, waarop prompt de koers van de LYRIEK de hoogte wordt ingestuwd.

Als ge binnen zes maand beweert dat gij nog LYRIEK gekocht hebt aan minder dan €11: men zal u uitlachen vol ongeloof!!!

Ook nog te koop (koopt ’s iet è, seg!):

Tenslotte:

Uitzonderlijke Eindejaarskorting!
5 collages voor λ5* !!!

(*geldig zolang de voorraad strekt- 1λ ( λ=LYRIEK, de virtuele cryptocoin van de Kathedraal) was op 24/12/2007 €10 waard)

032-muzemond.jpg
032
033-assurance.jpg
033
034-struisvogel
034
035-ontspinnend vleugelmieke
035
036-verweerding.jpg
036

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.