Categorieën
lyriek

haikoe van de dag

 

restantimg_0947

 

witregels
wat

wat blijft is geen rest.
wat rest is het gebeuren.
wat is gebeuren.

witregels

plan van de dag

zondagen zijn ideale dagen om plannen te maken. ’s zondags ’s morgens al worden we wakker met het gevoel van waw, een hele zondag, wat gaan we wel niet doen vandaag! een nieuwe week lacht ons weer toe ook, waarin alles weer mogelijk lijkt, zolang we maar een goed plan hebben! vasthouden die illusie, want dat gevoel komt het uitwerken van een degelijk zondagsplan ten goede!

dit zondagsplan betreft het hergebruik, de recyclage van het fenemenologisch onderzoek van Edmund Husserl in de Neo-Kathedraalse Gignomenologie. we willen dat hier graag uitleggen, maar de planexplicatie gaat allicht langer duren dan de zondag en, bovendien, vragen wij ons af of er wel iemand ‘echt’ geïnteresseerd is in de langdurige explicatie van een plan dat men later (zie hogerop) toch in zijn uitvoering kan volgen, want

  • elk Neo-Kathedraals Hergebuik wordt per definitie live uitgezonden via deze kanalen
  • de huidig kathedraalauteur is niet bepaald gekend als iemand die ingaat op suggesties van anderen, tenzij het om aantrekkelijke anderen van de andere sekse gaat en de suggestie in kwestie  woorden als ‘naar’, ‘boven’, ‘efkens’, slaapkamer’ of ‘postzegelverzameling’ bevat
  • wilt u echt een paginalange kritiek op Husserl’s Prolegomena, zijn weerlegging van het 19de eeuwse psychologisme lezen, die vertrekt en besluit met de bewering dat die kritiek er sowieso niet toe doet, omdat de bekritiseerde misvatting de facto geen enkele invloed heeft op het Hergebruik zelf? daar moet je toch hardcore necrofiel Derridagroupie voor zijn om zoiets te willen lezen, niet?

dus, bon, enfin soit, luister ’s hier:  indien u toch die planexplicatie wil, bezorg de kathedraalauteur dan tijdig een lijst van minimaal 10 mensen (naam + mailadres) die dat ook graag zouden lezen, & hij zal volgaarne uw wens inwilligen…

tot zover het zondagsplan, een plan van de dag™.

witregels

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.