Categorieën
Lopende zaken

exit ViLTNET

Geheel ViLTNET, de uitgebreide website op www.vilt.net, sinds 1999 gewijd aan literatuur en nieuwe media, inclusief de bestanden van de Neue Kathedrale des erotische Elends en de blog Poetry Kessel-Lo Poezie zijn momenteel offline en zullen dat waarschijnlijk blijven.

Zij werden totnogtoe met heel veel goodwill gehost door mijn vroegere zakelijke partners, waarvoor ik  hen heel erkentelijk ben, maar dat kon niet eeuwig blijven duren. Herhaalde subsidieaanvragen leiden tot niets (“een man alleen is geen garantie voor kwaliteit”, dat soort onzin: er hebben tot 50 auteurs voor PK-LP geschreven, en niet de minste).

Soit. De benodigde 200 euro per jaar voor de hosting van de website, wat ik al die jaren zelf betaald heb, wel, dat soort geld heb ik nu gewoon niet meer. Het lijkt u misschien peanuts, maar in de voorlopig ijdele hoop ergens werk te vinden, leef ik al geruime tijd van, na aftrek van huur en onkosten,  het groteske bedrag van 110 euro per maand. Dan is 200 euro een fortuin.

Prettige feesten,

dv

Update 23/12/2010: Na wat over en weer gemail is met de host, een uiterst goedwillig man, overeengekomen voorlopig de website terug online te zetten, om ons (euh: mij) de kans te geven ergens wat centen te sprokkelen of een andere oplossing uit te werken. Wordt vervolgd.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.