Categorieën
daniël robberechts

(in)DR(inger)

Do 1203   Droom (na een paar sigaretten te veel net voor het slapengaan): een familiezaak wordt afgehandeld door een vrouwelijke notaris die een combinatie is van Marguerite Yourcenar en dr. Anne Sulmon.  Op de laatste, ietwat plechtige bijeenkomst overhandigt ze elk van ons een mooi dossier waarin ook allerlei zeer persoonlijke morele en esthetische wenken staan.  ☐  Sinds ten minste een week koud en stralend weer, met flinke nachtvorst en oostenwind.  ☐  Waarschijnlijk heb ik nog geen rekening gehouden met het feit dat het misschien hoofdzakelijk via de conflicten is dat een lezer zich met bepaalde personages identificeert. ( Bij nader inzien van J.J. Voskuil.) De onweerstaanbare drang om partij te kiezen ( zich te engageren?!)?

DR

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.