Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

tweetalig debuut

Bij les éditions de l’heure zal  binnen een uurtje ofzo als nummer 39 “soort zoekt soort/ matches de la sort” verschijnen van uw dienaar.

Het tweetalige miniboekje wordt verspreid in een genummerde oplage van 15 exemplaren (gniffeldegniffel) en het bevat mijn semi-automatische  Franse en Nederlandse verhakkeling van het gedicht ‘Lucifers van het Lot’ uit Het Pad van de Wenende Nacht. Het is meteen het eerste werk van mij dat zijn weg naar de catacomben van het Wettelijk Depot zal vinden.

Volledige tekst en uitleg over die gedocumenteerde performance vind u hier: http://vilt.wordpress.com/2008/11/12/van-rups-naar-vlinder/

Merci Ghislain!

Uitgevers die mij geheel maagdelijk wel ter marktpreparatie willen overwegen, wenden nu best eventjes de blik af.

Ondertussen kan u middels deze PDF de minuten raadplegen van het projectje  SUN(T)RA(NCE) , een lettervergadering waarin ik stooksels van mijn verduurde ik bij restjes zonnestof van jazz-legende Sun Ra meng.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.