Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

NIETESKlik hier om mee te doen met NIETES

NIETES is een meertalige internationale mail-lijst/ discussie groep voor codewerkers die gebruik maakt van de infrastructuur bij Yahoo.

Zo’n yahoo-ding, da’s allemaal niet ideaal, zeker niet nu Microsoft daarin zit te roeren, maar het werkt wel en auteurs kunnen er probleemloos hun al dan niet experimentele tekst(ontwerpen) kwijt in alle talen, formaten, geuren en kleuren.

Iedereen die zich aangesproken voelt tot de Vrije Lyriek of een andere naam heeft verzonnen voor haar/zijn dagelijkse creatieve omgang met code in welke vorm dan ook  ( tekst-grafiek-animatie-klank -whatever),  wordt hierbij vriendelijk uitgenodigd mede hun spontane en/of bedachtzame schrijfsels te delen via de discussie-lijst waarvan de berichten per mail wordt verdeeld.

Later komt een in één of andere vorm verteerde versie van alle bijdragen op POETRY KESSEL-LO POEZIE.

Als je vragen hebt, stel ze dan best hier als commentaar op dit bericht.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.