Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

mea culpa

’t Is weer allemaal mijn schuld.

Dat zegt Anny Ballardini toch in haar introductie tot de herfstcollectie op Poets’s Corner. De herfstcollectie is een nieuwe verzameling dichtsels rond het thema herfst, je vindt die hier: http://www.fieralingue.it/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=318.

De aanleiding tot deze verzameling was  een lyrische beweging met een hoog herfstgehalte die om onverklaarbare redenen door mijn hoofd waaide & vervolgens op de Wryting-L lijst van Sondheim & co strandde, alwaar het de aanleiding was tot een hele resem van dergelijks.

‘k Zal ’t nooit meer doen, maar ondertussen kan u toch maar lekker genieten van om en bij 60 herfstbijdragen van een hoop dichterlijke stemmen om u tegen te zeggen…

Thanks Anny!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.