Categorieën
Lopende zaken

Kunstnierkapelinwijding

http://www.kunstnier.be/

OPENING / NOCTURNE, VRIJDAG 30 MEI, 20U:
Judit Verween (Performance) / Frank Despriet (Spoken word) / Patrick Baele: “Analfabild” / NCNP (J. Van Der Borght & Bras. O) / Stanley Duchateau: “Les avontures de…” / Grapes Of Art, Jef Fraser (NY; B).
Vanaf 22.00: DJs “Graf & Zerk” (Aka o1o6 & Liquid Brother) (Sounddesign).

Toegang gratis!

DEELNEMENDE KUNSTENAARS:
Jan Dekeyser / Bart Dhaluin / Betty & Ringo / Michiel Ceulers / Christine S. / Elke Gordts / Patrick Verlaak / Leen Van Tichelen / Steven Deketele / Wim De Waegeneer / Nicolas Leus / Alan Smith / Alphonse & Juliette / Bjorn Wandels / Frans & Frank / Nele Carlier / Roel Renmans / Ilse Derden/ Jos Vanmeerssche / David Bruneel / Peter Puype / Hioco / Erwin Van Der Jeugt / Joris Peeters / Frank Bassleer / Mick Vervoort / Dagmar Ingels / Karel De Meester

LOCATIE: Campo Santo kapel op de heuvel achter het oud gemeentehuis.
Antwerpsesteenweg, Gent-St.-Amandsberg. Op een boogscheut van Gent centrum en de Dampoort.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.