Categorieën
Het Pad Links - publicaties

kosmose#3 online

Kosmose, het open Podium voor audiovisuele en tekstuele artiesten van Charlotte Peys, heeft het derde nummer online. Een goed gestoffeerd themanummer is het geworden rond ‘vagebond(en)’ met daarin ook een bijdrage van Grapes of Art en these vagabond shoes : de flash-video van Vlak 13 van Het Pad van de Wenende Nacht.

Mocht u het gemist hebben op de tentoonstelling vam *zaoem in Gent kan u dus nu daar terecht voor een webversie van de film.

Arnout gaat vloeken want Charlotte pikte er als stilstaand beeld net die klok uit waarvan hij vond dat ze d’r echt wel uit moest, ik ook wel maar er was geen tijd meer, en het was als achtergrond nee ik bedoel kenschetsing van toch wel, enfin … ik mag het zelf zeggen want Ilse doet het meeste werk: een echte poëtische aanrader dit stukje!

(& bedankt Charlotte, ik voel mij d’r ook plots tien jaar jonger bij, daar hoor je mij niet over klagen…)

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.