Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken Video

telgen uit het geslacht op het googleblok

Uw dienaar tijdens ‘Dichters voor Verdraagzaamheid’ in Waregem, afgelopen vrijdag.

Ook voor de videokwaliteit is nogal wat verdraagzaamheid vereist. U begrijpt dat ik dit de andere dichters eigenlijk wil besparen. Veel is er niet te zien,  maar je kan het toch horen en die haperende witte vlek daar, dat ben ik écht, heus.

Ik poog de anderen ook nog wel in dit formaat te krijgen & zal hen dan een link ter download laten geworden, dat kan evenwel een tijd duren want het is een _ontzettend_ tijdrovend proces om van dit soort antieke hi-8 video een bekijkbaar digitaal bestand te maken.

Wie weet geraak ik ooit nog ’s aan een digitale camera, dan kan dit wat sneller, ooit.

Hierbij een breed applaus voor Olaf Risee en Michiel D’hont gewenst, dat het door dit onderwereldse net moge zinderen!- voor het spontane initiatief, de uitnodiging, de puike organisatie en Olaf speciaal nog ’s voor de voortreffelijke presentatie.
En dan zwijg ik nog over de gastvrijheid ten huize Risee nadien!

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.