Categorieën
Links - publicaties Lopende zaken

Spencer Selby, kesselpoet

– Zo dat nog nodig is, schrijf op in uw termenboekje, net onder de waterlijn: visual poetry = vispo –

Spencer Selby, hier met een vispo video op You Tube (de muziek is van Harry K. Stammer), al sinds jaar en dag op toonnaangevende & enthousiasmerende wijze bezig met vispo en/of poëzie in verruimende zin, is nu ook vertegenwoordigd op POETRY KESSEL-LO POEZIE

Selby’s website: http://selbyslist.com/selbys-art/

zie ook de veelal vispo-related linkcollectie op http://selbyslist.com om een beeld te krijgen van de internationale omvang van deze veelal ‘fusionerende’ beweging in de marge of geheel los van de mediatieke exploitatiecultuur.

Het weze duidelijk dat de nostalgisch bekletste ‘bewegingen’, de talloze hernemingen van het Modernisme of de splinterweelde aan historisch-experimentele groeperingen, fluxus- en dada-varianten samen met mail-art, generatieve kunsten, psycho-geografen en andere ‘marginale’ mediacreaties zich in de www-maalstroom zijn beginnen gedragen als evenzovele strains van een virale aandoening.

Hopelijk blijkt dat de PK-LP griep -aka De Purperen Pest – ’n echte killer is.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.