Categorieën
Lopende zaken

POETRY KESSEL-LO POEZIE

Foto van gisteren

Ons code-wassalon op http://poetrykessello.blogspot.com draait al aardig, maar het kan natuurlijk nog véél veél beter. De binnensijpelende berichten van Bouke Vlierhuis, Adriaan Krabbendam en A.Andreas hebben geen stralend lachende blondines nodig om hun frisheid te etaleren, evenmin heeft ons metaforiek reclamefilmpjesfabriek behoefte aan intelligent ogende & goedzakkige witjassen om op epaterende wijze in de codevezels te duiken ten einde hun kraaknette structuren te bevingerwijzen voor een van de wasdraad geroofde deerne die het uitzingt in onderbuik-gegronde ohtjes & ahtjes. Zij deden Hun Ding, & Wij Zagen Het.

Ok, we gaan er ook niet dadelijk over lopen te genotsidderen of wellusthuiveren, maar je merkt toch al in het al te onooglijke vruchtbeginsel de potentie tot een groots uitslaan der creatieve vleugels eens zij machinaal in het juiste verband benieuwdraad zullen zijn & hun onderlinge vertoon op maximale wijze zouden kunnen droogwapperen. Het golven der tijdsstromen staat nu al merkbaar springensklaar om de fijnbarstige poort in status nascendi massaal te energeren, & daar waar wij nu onze potentiemeters in het kleinste schaalbereik in opperste precisie kunnen afstellen, zullen wij ongetwijfeld later het woeste tikken tegen de maxima der fijn-metalen naalden dienen in te perken.

Stel daarom niet langer uit wat u gisteren al bereiken kon, zendt toch uw code-kreëersels massaal naar Mail voor PK-LP
met een fw of cc naar dv@vilt.net, zodat u ook een kans maakt om het tot Made Mail te schoppen, 1 der zestien mailadressen die tot het clubke der 16 gepredestineerde, Kesselse codeertalenten zullen hebben geschopt, wier historieke roem nu al de kerfbladen der schoolbanken haalt, wier net-gewassen codeslierten menig strijkbeijzerd moederhart doet stoomplenzen, wier naam & apestaart & domein tot in de kleinste pda-memoriestroken weergalmen zal als ja oh ja die & die die waren er bij van indenbeginne, toen ieder nog het minimaal colloboratief blogbecodezenden als nonsensikaal verguisde & niemand met hen de visie durfde delen die hen nu in onze wateroogjes zo doet verblindend pinkstralen, de digitale verklikkers van het licht zelve in dit het duistere heden, een donkerheid dán van ongeziene zwartheid, droef all in.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.