Categorieën
lyriek

SAMOURAÏ 31

op pagina 31 van onze Experimentele Artaud-strip valt het doek over het eerste Bedrijf. we zien vooraan op het Toneel de Meester Zelve als Tête-sans-Yeux (TsY) 1Hoofd-zonder-Ogen (HzO) . Onder hem (“là bas”) in Afgebakende Regio van Volledige Normaliteit zien we de figuren Male en Female, twee draadpoppen die pogen een Staaf van de Kathedraal te balanceren boven het Podium van Uitmuntendheid.
dit zijn in feite Engelstalige leden van de Cirque des Frotteuse Belges (CFM) die hun befaamde Equilibristen-act ‘Hoe Krijg je van een Raad Angry Young DSM-Psychiaters het label ‘Gezond’ als evaluatie, Tweemaal op Rij’. ongelooflijk! zelfs het wereldvermaaarde Цирк Пустой Водочной Бутылки speelt dit niet klaar!

over SAMOURAÏ

SAMOURAÏ is een experimentele strip naar de gelijknamige toneelschets van Antonin Artaud (geschreven tss 1923-1925)

Noten[+]

This website uses the awesome plugin.