Categorieën
asemisch debuut Grafiek lyriek

bliksemschicht

in de wirwar van mijn daden
klim ik hoger op mijzelf:
ik duw mij af in lagen
uit het donker van daarnet.

ik wil het tere licht der dagen
verbinden met een bliksemschicht.

inputbeeld: Lique Schoot op Instagram

over DELFIE

het DELFIE-programma (in beta) maakt Nederlandstalige emblemata aan met als invoer foto’s van vrouwen uit de sociale media en vrouwenportretten van oude schilderijen/fresco’s. DELFIE creëert daar een ‘agent’ mee, een fictief mens die een selfie maakt en orakelt door de tekst en de asemische gebaren in het beeld.
– de kliederingen zijn het resultaat van volstrekt myope bewegingen, dus verwacht geen gelijkende portretten!
– bekijk alle delfies in een google doc:

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.