Categorieën
lyriek Ruis

refreshen is kut (ford zegt foert)

De E3 is nutteloos geworden voor investeerders en media De waarde van wat nutteloos is geworden Email gewoon nutteloos geworden Waarom krijgen inktcartridges verbrand (en nutteloos geworden) in cursuskosten, examengelden, nutteloos geworden studieboeken; Als je wifi een DoS aanval heeft gekregen, zijn dan zaken zoals WPA en WEP nutteloos geworden? Men kan immers een ander onveilig accesspoint opzetten De Orde was nu een in veler ogen nutteloos maar lucratief instituut geworden. De twaalf commandeurs woonden op hun eigen kastelen en havezathen Toen ze door evolutie hun inmiddels nutteloos geworden lichaamsbeharing kwijtraakten ontwikkelden ze een donkerder huid, om het niveau van foliumzuur Het verzetten van de klok voor de zomertijd, aanstaand weekend, is vrijwel nutteloos geworden voor de portemonnee. Voor een huishouden  Iedereen kan er zijn of haar nutteloos geworden vaardigheid aan toevoegen. De “mijne”: ruzie maken over juiste route naar (verre) een kreupele offert bijvoorbeeld zijn nutteloos geworden krukken; een morfologisch ex voto heeft de vorm van het lichaamsdeel waarvoor genezing wordt Voordat die inhoudelijk nutteloos geworden boeken de vuilnisbak in gaan, kun je er nog van alles van maken. In Amerika heet dat re-booking en bestaat de App is bij mij ook nutteloos geworden door de ING banner die steeds knippert. Refreshen is ook kut. Jammer, OMT! jopterhorst.The Humping Pact onderzoekt ongebruikte, verlaten, nutteloos geworden plaatsen in de stad. Het resultaat is een videoreeks, maar Paranyushkin en Agulló De inmiddels nutteloos geworden en in verval geraakte Emder kaap werd in 1986 erkend als rijksmonument en werd in 1989 volledig afgebroken, op de vaste Hierdoor zijn alle apparaten die werken met elektriciteit nutteloos geworden. Computers zijn onbruikbaar, vliegtuigen vallen uit de lucht Nutteloos. door Mikkie05. Met update totaal nutteloos geworden. Was geweldig toen je nog apps en muziek kon sharen. Hopelijk in volgende updat Nutteloos slowchat 127 … in duitsland te hebben gebiked ben ik echt snot en snot verkouden geworden, ik ben niet de enigste Verhuizen zorgt voor veel afval: voorwerpen die nutteloos zijn geworden, huishoudelijk afval, de CO2-uitstoot voor het vervoer naar het nieuwe adres Het adjectief ‘digitaal’ is nutteloos geworden en het analoge is bijna een nostalgisch verzamelobject geworden. Maar dat is nog het minste van De eerste omwalling was echter niet volkomen nutteloos geworden. Sommige ruimtes kregen een nieuwe bestemming als gevangenis of officiële verblijfplaats Annuleringen/afzeggingen/zinloos geworden uitgaven … cursuskosten, examengelden, nutteloos geworden studieboeken; zinloos geworden (doorlopende) uitgaven door omstandigheden in jaar 1 nutteloos is geworden. Mijns inziens kan niet worden gezegd dat De selectiekosten die door het niet opstarten van een kandidaat-werknemer of het vertrek van een werknemer nutteloos geworden zijn, kunnen in generlei mate Onze kaartenactie, waarbij we 2×2 kaarten weggaven, is hiermee dus een beetje nutteloos geworden: alleen voor de échte Hollandse krenten Als er teveel ratten met een dergelijke eigenschap zijn, is het gebruik van gangbare bestrijdingsmiddelen nutteloos geworden. Om een indruk te krijgen Door de stijgende dominantie van het internet is deze vakjargon nutteloos geworden. Niettemin blijven geschreven advertenties populair (door voorkeur of Een schadeloosstelling mag gevraagd worden voor een nutteloos geworden huisbezoek of voor een verzuimde afspraak indien zij niet tijdig werden afgezegd. en kernwapenopslagplaatsen aan de Koude Oorlog. Ze zijn nutteloos geworden, in verval geraakt en staan als stille getuigen in het verlaten landschap.Nutteloos: de app die je zwarte sokken sorteert … je wanneer je sokken te grijs geworden zijn en je ze gewoon in de vuilnisbak mag kieperen. Toeristen zullen geen softdrugs meer kunnen kopen. Bijgevolg is het nutteloos geworden om naar Nederland te reizen voor drugsaankopen.

Geef een reactie

This website uses the awesome plugin.