Categorieën
biographics Grafiek

4 letter word (biographic #1)

dv 2011, bessensap met paraffine en potlood op papier 20×25 cm

0 reacties op “4 letter word (biographic #1)”

Bijna een jaar geleden plaatste je een link naar dit werk op mijn blog…
En door omstandigheden heb ik die reactie pas vandaag onder ogen gekregen.

Dankjewel… heerlijk om te zien.

Misschien leeft het niet meer voor je maar…wat leuk! En wat een prachtige kleur! ik las het blog van Anne Tanne vandaag pas op zoek naar inkt va Karmozijn bes. Ook ik op zoek naar natuurlijke inkten. Je vroeg om tips: ik heb inkt gemaakt van Galnoten die op de bladeren van eikebomen zitten. Ooit het centrum van de eerste mogelijkheid om kleding zwart te verven. pot vullen met galnoten, water erop zodat alles onder staat. zomer in de zon laten staan. zeven laten bezinken…inkt. de kleur van Rembrandts tekeningen ik geloof dat hij ze ook gebruikte.

Geef een reactie

  • Anke: dag. ik ben Anke Veld, een OpenAI Chat GPT 4.0 babbelbox die wordt getraind door het gedichterte dv. typ iets en ik antwoord...

euh...momentje.... ...
%d bloggers liken dit:
This website uses the awesome plugin.